Udělám pro vás perfektní webové stránky za rozumnou cenu

Vyžadujete moderní  vzhled a funkce?

Potřebujete spolehlivý hosting a doménu?

Má mít web responzivní design?

Mají být stránky SEO optimalizované?

To vše můžete mít!

Za cenu od 5000,-Kč

GDPR - Zásady ochrany osobních údajů

Přečtěte si, jak nakládám s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

 

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Pavel Bílek

IČ: 47131446

se sídlem Pavla Beneše 750/12, 199 00 Praha 9 Letňany

Kontaktní e-mail: info@webstrankylevne.cz

 

Jaké údaje sbírám a proč

Kontaktování a poptávka služeb

V rámci budoucího plnění smlouvy sbírám vaše jméno a příjmení, email, telefon, abych mohl zodpovědět vaše dotazy a odeslat vám odpověď na poptávku.

Objednávka služeb

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti (účetnictví) od vás sbírám následující údaje: jméno a příjmení, email, telefon, fakturační a dodací adresu, název firmy, IČ a DIČ, název webových stránek.

Údaje sbírám, abych mohl řádně vyřídit vaši objednávku a kvůli vystavení a archivaci daňových dokladů.

Filtrování SPAMU

Bohužel mi do kontaktního formuláře přijde kromě vaší poptávky i spam, tak sbírám IP adresu odkud email přišel. V případě, že jde z formuláře vaše poptávka, tak IP adresu neřeším a neuchovávám. V případě, že z formuláře přijde SPAM, tak danou IP adresu použiji pro zablokování aby mi SPAM příště nepřišel.

Vaše údaje nikdy nikam nepřeprodávám, nikomu neposkytuji.

 

Jak dlouho údaje uchovávám

  • Kontakt, poptávka: po dobu 3 let.
  • Vyřízení objednávky: po dobu 5 let.
  • Filtrování SPAMu: po dobu 5 let.
  • Fakturace objednávky: po dobu stanovenou zákonem.

 

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů jsou:

  • Pavel Bílek (IČ 47131446, se sídlem Pavla Beneše 750/12, 199 00 Praha 9 Letňany), která provozuje web a zajišťuje pro vás tvorbu stránek.
  • Společnost Google (se sídlem Gordon House, Barrow Street, Dublin, D04 E5W5, Ireland) jako poskytovatel služeb Adwords, Analytics, Tag Manager, Search Console. www.adwords.google.com, www.analytics.google.com, www.tagmanager.google.com, www.google.com/webmasters/tools
  • Společnost Seznam (IČ 26168685, se sídlem Praha 5 - Smíchov, Radlická 3294/10, PSČ 150 00) jako poskytovatel služby Sklik. www.sklik.cz
  • Společnost Etarget (IČ 28466977, se sídlem Vocelova 5 120 00 Praha 2) jako poskytovatel služby Etarget. Viz. www.etarget.cz

 

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měřím například, jak dlouho se na stránce zdržíte, ze které stránky přicházíte, jakou mají stránky návštěvnost, jestli jste na můj web přišli z mobilu nebo počítače. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek považuji jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

 

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání emailových zpráv.

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mně na email info@webstrankylevne.cz

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 24.5.2018.

Stáhněte si zásady na ochranu osobních údajů v PDF

 

www.webstrankylevne.cz © 2009 - 2018

Stránky vytvořil Pavel Bílek